Banner created with MyBannerMaker.com

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ψηφοφορια!!! (περι διαθεσεως)



Τα αποτελεσματα φενονται δν χρειαζεαι να τα αναφερω....ψηφισαν 14, τους ευχαριστω καταρχας...εχμ για να δουμε..

Στους 3 (21%) πανευτηχης: μπραβο ρε παιδια, ετσι, ετσι!!!! ειστε ωραιοι, χαιρομαι για σας μονο μην ξεχαστειτε απο την πολλη ευτυχια!

Στους 4 (28%) που ειναι μια χαρουλα: ετσι χαλαρα κι ομορφα, ουτε υπερβολες ουτε κλαματα, ανεση και γουσταρουμε.....

Στους 2 (14%) που βαριουντι: σας βαρεσε η βαρεμαρα ρε? δε βαρεθηκατε να βαριεστε δηλαδις? αν βαρεθειτε να βαριεστε θα σταματησετε να βαριεστε, απλο.....ελα να ενεργοποιουμαστε, ελα να πατησουμε on και να βγουμε απο το sleep mode....!!

Στους 4 (28%) που ειναι "ας τα λεμε καλα" (δλδ χαλια απλα το κρυβουμε οσο να ναι) : εχετε και ποσοστο τρομαρα σας! γτ ρε? μια χαρα ειν'η ζωη! γτ βρε νεοι ανθρωποι? βρειτε λιγο τη διαθεση σας, καντε κατι που να σας χαροποιει, παλεψτε με τα κωλοπροβληματα!!!

Στον 1 (7%) που ειναι χαλιαααα: ρε μιζερε ανθρωπε! ρε γρουσουζαρε! την απανηση αυτη την εβαλα καθαρα για λογους τυπικους, μη με πουν οτι δν εχει πολλες επιλογες η δημοσκοπιση, τι πατας ρε ανθρωπε?? αντε σου 'υχομαι να σαι καλα απο δω κα περα...χαμογελααααα!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: με καθε ψηφοφορια που θα τελειωνει θα αρχιζει μια νεα, θα κραταει η καθε μια περιπου γυρω στον ενα μηνα. ειναι μια καλη δραστηριοτητα να κανουμε...[καποιες φορες, και ζητω συγγνωμη, θα ειναι ομως προσαρμοσμενη στις αναγκες του μπλογκ ωστε να μπορω (δημοκρατικως) να αντιληφθω καποια περιτα που ισως αφαιρεθουν, νεα που ισως προστεθουν, ωστε να το βελτιωνω οσο γινεται]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου