Banner created with MyBannerMaker.com

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Στα ονειρα...



Την ιδεα να τυπωσω τις σκεψεις μου για τα ονειρα την πηρα αφου διαβασα μια αλλη αναρτηση στο blog μιας φιλης ( http://ntontini.blogspot.com/ , αναρτηση : " Όνειρα" ) ευχαριστω κωνσταντινα :)

Στα ονειρα μπαινουμε σε κοσμους εντελως δικους μας...κανουμε βολτες και πλαθουμε ιστοριες, ιστοριες που ποθουμε να συμβουν, ή να μην συμβουν...ποσο ομορφα ειναι μερικα, κι οταν ξυπνας και χανεται νιωθεις περιεργα, ευτυχισμενος που εστω στο ονειρο το γευτηκες, μα και θλιμενος που χαθηκε για παντα...μενει μονο μια γλυκια και θλιμμενη αναμνηση να σε πικριζει και να σε γεμιζει ελπιδα μενει, τι ωραια να ταν αληθεια, τι ωραια.....μα πως θα ταν ονειρα αλλιως?

Αλλα μοιαζουν εφιαλτες, ο κοσμος μας τοτε φανταζει τρομαχτικος, μα τι ωραια και παλι η αγκαλια αυτου που θα σε παρηγορει μολις ξυπνησεις ιδρωμενος και φοβισμενος, νιωθεις ασφαλεια να σου λεει 'σσσσσς περασε τωρα..."

Στα ονειρα μπαινουμε σε κοσμους εντελως δικους μας, κανενας δεν θα δει ή θα μπει ποτε, ειναι καταδικασμενος να ειναι εκει για μας αυτος ο κοσμος, φτιαγμενος απο ποθους και φοβιες...

just think of....

3 σχόλια:

  1. Γιώργο,για να ξεκινήσω,Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα!!!
    Πρέπει να πω ότι το μπλόγκ σου έγινε γρήγορα ένας άλλος κόσμος που αγαπώ να επισκέπτομαι πάρα πολύ συχνά.

    Όσο για τα όνειρα,δυστυχώς τελειώνουν πολύ γρήγορα.Κάθε είδους όνειρο τελειώνει πολύ γρήγορα.Εγώ όμως,έχω κάτι να μου θυμίζει μερικές αγαπημένες και μοναδικές στιγμές που έζησα.

    Ελπίζω και εσύ α βρεις κάτι τέτοιο,αν δεν το έχεις βρει ήδη... ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α κι εγω σε ευχαριστω!!!! κι εγω σε διαβαζω...μαλιστα για την ηλικια σου διακρινω μια "σοφια" να το πω?? εχεις παντως σιγουρα ωριμες σκεψεις!! και αυτο φενεται και απο το ειδος τωνα αναρτησεων σου αλλα και απο το περιεχομενο!! σε ευχαριστω και για το μπλογκ κανω οτι μπορω...σε ευχαριστω και για την ιδεα, ηθελα κι εγω να πω τις σκεψεις που 'κανα καποτε γιαυτα, για τα ονειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή