Banner created with MyBannerMaker.com

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Λεωφοριου Εγκομιον



χμμ...χμμ..μμμναι! ολοι παραπονιουνται για τα λεωφορια. πας μεσα και στριμωχνεστε ολοι μαζι σαν σαρδελες, ο απο πισω σου δεν εχει κανει μπανιο και βρομαει, η μπροστινη μιλαει με το handsfree και ολοι μεσα μαθαμε πως πηγε το χθεσινο ραντεβου της, η απο πισω κυρια με το μωρο που καλαιει και χτυπιεται.....καθε μερα τ'ακουω, ολοι ειναι δυσαρεστημενοι με τα λεωφοριακια μας!

οχι my friend (που λενε και στο τεξας δλδ) ΟΧΙ! εγω θα σου πλεξω εγκομιον (επαινος, για οσους δεν γνωριζουν αρχαια)!! εμενα μ'αρεσουν πολυ προσωπικα, ξεχνιεσαι, το βεμμα σου χανεται μεσα στη πολη και το σκηνικο αλλαζει, οι ηχοι που ακουγονται μεσα ειναι μονο βουητα, το μυαλο σου ειναι αλλου, δεν εχεις ευθυνη εκεινη τη στιγμη....καθεσαι και σκεφτεσαι και χανεσαι, και μπαινεις σε κοσμους εντελως δικους σου, αφηνεις το σταθερο δαπεδο της πραγματηκοτητας και πετας μεσα στον κοσμο των ιδεων, του αφηρημενου....δεν καταλαβαινω γιατι δεν αρεσουν τα λεωφοριακια.

ολοι βεβαια πνιγονται, μπαινουν μεσα και κανουν τα τηλεφωνηματα τους, διαβαζουν για τελευταια φορα την εργασια τους, δουλευουν στο λαπτποπ...ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!! το λεωφοριο ειναι ωραιο αρκει να ξερεις που πρεπει να κοιταξεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου