Banner created with MyBannerMaker.com

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μεγαλος σημαινει....



Μεγαλος σημαινει να εισαι σοβαρος, να μην γελας με καθε βλακεια που ακους, να διατηρεις την ψυχραιμια σου, να εισαι συνεπης στα ραντεβου σου και στο προγραμμα σου, στη δουλεια σου. να εισαι τυπικος. να φορας γραβατα, παντελονι με τσακιση, να ασχολεισαι με πολιτικη, να βγαζεις χρηματα, να πινεις ουισκι jack daniel's, να καπνιζεις, να βλεπεις ειδησεις και να διαβαζεις εφημεριδα, μα παν'απ'ολα σοβαροτητα, μην ξεχνιομαστε. να εισαι σωστος, να μην υπερβαινεις τα μετρα. να πετυχεις στη δουλεια σου, να αναιβεις κοινωνικα. να επενδυσεις σε καποια πραγματα και να τα καταφερεις.

Ποια ηταν η πρωτη λεξη της αναρτησης??? "μεγαλος"??? α οχι, οχι, αυτο που πριγραφω μοιαζει ισα ισα με πολυυυυ μικρο. μικρος επρεπε να βαλω! ναι! χμμμ...μμμμναι και το "μ@λακ*ς" ταιριαζει....αλλα ξεκινησα με το μεγαλος, ας πω τι σημαινει μεγαλος λοιπον...:

Μεγαλος σημαινει να εισαι σοβαρος οταν πρεπει, οταν το απαιτουν οι περιστασεις, να εισαι σοφος, απο τις εμπιρειες και γλυκος με τους ανθρωπους, να εχεις ευγενικα συναισθηματα, να πιστευεις στην αγαπη, να εισαι δικαιος, να εισαι ανδρειος οταν χρειαζεται. να εχεις χιουμορ, να μπορεις να διακομωδεις τα παντα και να γελας με ολα, να ελαφρηνεις το κλιμα στη κουβεντα και να μεταδιδεις λιγη απ'΄τη σοφια σου. ο μεγαλος πρεπει να 'χει μια ζεστη καρδια!!! να μπορεις να κουβεντιαζεις, να τη φιλοσοφεις τη ζωη, να λες δε πειραζει, να συνεχιζεις, να εχεις εμπιριες και να εισαι ευτυχης! να 'σαι μεγαλοψυχος, ανιδιοτελης και να μη σε νοιαζει η αυτοθυσια, να ξερεις ν'αγαπας!!! να ξερεις ν'αγαπας!!! τοτε μονο εισαι αληθινα μεγαλος....ετσι ειναι οι αλιθινοι μεγαλοι...αυτο ειναι μεγαλος...ο ανθρωπος παιρνει το μεγεθος της καρδιας του...just think of...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου