Banner created with MyBannerMaker.com

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Προσθηκες στο Blog...



Γεια σας, οπως βλεπετε εχω κανει μερικες αλλαγες και μερικες προσθηκες. Λοιπον τωρα εχουμε chatbox (chat) και μπαρα-μενου(δν ξερω πως αλλιως να το πω :P ). οπως θα λεγανε και σε μια διαφημηση "ο λυκος περναει σε αλλη διασταση!"...σε σκ@τα αλλη διασταση περναει αλλα τεσπα -.-....ρε αν το μπλογκ δν εκφραζει σκεψεις και προβληματισμους...πφφ, τωρα θα μου πειτε με τοσα γατζετ σε λιγο θα μας ψινεις και καφε (ΙΔΙΟΦΥΕΕΣ! χμμ πως δεν το σκεφτηκα? βαλτε ενα ποτηρι εκει στην υποδοχη για τα cd/dvd και...κατι θα κανουμε :PPPpP).

Εβαλα chatbox, για να μπορουμε να τα λεμε πιο αμεσα, ή ας πουμε αν τυχει να ειμαστε δυο μαζι να κανουμε και μια κουβεντουλα σε στυλ chat. ή να αφηνετε πιο γενικα σχολια σας κτλ... στο κατω κατω, να πουμε μια καλησπερα βρε αδερφε! αρκει να μην το ξεμπουρδελεψουμε εντελως :P (τωρα θα μου πειτε "τι να ξεμπουρδελεψουμε ρε μ@λ*κα? εκτος απο σενα, ουτε ενα shout δεν εχει!!")...απλα το αναφερω, να το εχετε στο πισω μερος του μυαλου σας. επισης θα ψαξω για καλυτερη εκδοση chatbox αν βρω σε αλλο site και θα το αλλαξω, αρκει να μην επιβαρυνει πολυ τη σελιδα και κανει 53 ωρες να φορτωσει...

Πλεον εχουμε ΚΑΙ μπαρα μενου, παρακαλω κυριοι υποκλιθειτε στο πληροφρικο μου μεγαλειο, πηρα τον κωδικα και του αλλαξα τα φωτα, ειδε το βοσκο μπαλαρινα! πφφ 3-4 ξενυχτια μου φαγε, τη πρωτη δεν εβγαζε τα υπομενου, και ειχε ενα λευκο φοντο, την αλλη μερα εκανα ενα σωρο λαθη, επειδη απο HTML δν ξερω παρα τα βασικα (βλ. "πανασχετος" :P), ομως ανακαλυψα πως αν τη βαλω διπλα μου δειχνει τα υπομενου (αχαχαχα παν-ελεος!) :P, και μετα ανακαλυψα κατι αλλα κοπλακια στη τυχη επισης, και αποψε καταφερα να το διαμορφωσω, πλεον ξερω να το δουλευω.

Ελπιζω να σας φανει χρησιμο για να μπαινετε πιο γρηγορα/αμεσα στα βασικοτερα σημεια του μπλογκ, χωρις να ψαχνετε ολη τη σελιδα. εβαλα 'αρχικη', 'αναρτησεις'(για να εχετε αμεση προσβαση σε ολες τις κατηγοριες), 'ενεργειες'(ανακοινωσεις μπλογκ, δημοσκοπησεις, τραγουδακια κτλ μεχρι στιγμης, ισως προσθεσω κι αλλα, προς το παρον δν το εκρινα σκοπιμο), 'ο λυκος'[για τους καινουριους (αν εχουμε :p), παραπεμπει στη πρωτη αναρτηση που εκφραζει το σκεπτικο και ολη τη φιλοσοφια και το σκοπο αυτου του (ριμαδο)μπλογκ] και 'λατρεμενα μπλογκ' (με ολα τα αγαπημενα μπλοκ που διαβαζω και εχω αλληλεπιδραση, γτ αν δε διαβασω, δε γραφω, αυτο ειναι το νοημα του μπλογκινγκ, ροη σκεψης, ανταλλαγη αποψεων, εξεταση σκεψεων...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ, ΣΚΕΨΗΣ, ΕΚΦΡΑΣΗΣ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου