Banner created with MyBannerMaker.com

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η κιβωτος των αναμνησεων...



Eιναι φορες που θελω να ζω στο παρελθον....σε μια ταινια που ξερω τι θα γινει, μα θα παρατηρω αυτη την απιθανη εξελιξη των γεγονοτων...να βουτηξω στην αβυσσο των αναμνησεων, να ζησω εκει μεσα απ'τον παλιο εαυτο μου. οχι, οχι δν θελω ουτε για αστειο να ανατρεψω το παρελθον, μονο να το δω, να ταξιδεψω και να γελασω στις αξεχαστες στιγμες, να κλαψω οταν νιωθω αυτη την ενταση, να δω τα γελια, τα κλαματα, τους θυμους που εχω προκαλεσει, να ζησω στην ασφαλεια για λιγο αυτης της κιβωτου....του παρελθοντος...κι ομως εχω την υποψια πως λυπες, χαρες, ερωτες, αγαπες, δακρυα, γελια, μ@λακιες της στιγμης ολα αυτα, πια μονο ευτυχια θα μου δινουν! λετε τελικα αυτο να εινια η ευτυχια...?

5 σχόλια:

  1. η ζωη εν πολλα απροβλεπτη. Ερκετε ποθ τζιαμε που εν το περιμενεις...Ενα μου πεις τωρα η ζωη εν τροχος και γυριζει αλλα καπιοια πραματα εν πολλα εντονα και ανατρεπουν την ζωη σου.

    Μη ξεχασεις το παρελθον σου. Το παρελθον σου εν ο εαυτος σου, η πρωσοπικοτιτα σου γιατι οι αθρωποι διαμορφωνουνται που τις εμπειριες. Να θυμασαι το παρελθον σου, ομως μεν πεσεις στην παγιδα..μεν χαθεις στο παρελθον σου. Η ζωη εν μπροστα σου περειμενοντας να σου προσφερει νεες εμπειριες.
    Πολλα ωραιο ποστ. το θεμα απασχολισεμε καποτε για καιρο...
    =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα τα λες....δν θα το ξεχασω ποτε μου, οσο η μνημη μου ειναι υγιης...απο κυπρο εισαι??? (μ'αρεσε πολυ που τα πες σ'αυτη τη διαλλεκτο!! thnx)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νε φιλε μου, απο κυπρο ειμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορει! ;) μπορεις παντως να δεις μια ταινια μιας και μιλησες για το τι ειναι αυτυχια: "το κινηγι της ευτυχιας" λεγετε... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή