Banner created with MyBannerMaker.com

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΝΑΙ ΡΕ, το χαρηκα!!!



Αν και το μπλογκ εχει χαρακτηρα διαφορετικο, με συγχωρειτε αλλα μου εκανε εντυπωση.
Σημερα με μια μικρη βολτα στη περιοχη διαπιστωσα κατι που δν εχω ξαναδει. ελληνικες σημαιες παντου!!! οκ και περισυ ειχαμε εθνικη γιορτη και προπερσυ και γενικα εδω και ποσα χρονια αλλα αυτο δν το εχω ξαναδει...ουτε ο καρατζαφερης να εμενε σε κατι σπιτια να πουμε με 2-3 σημαιες που ειδα!! αλλα το χαρηκα!!! ναι ρε ΠΟΥ****ΤΗ το χαρηκα!!!!! και ξες γτ??? οχι δν ειμαι εθνικιστης....απλα το χαρηκα που ενω βομβαρδιζεται ο ελληνικος λαος καθε μερα απο τους πολιτικους και τους υποκινουμενους δημοσιογραφους με την προπαγανδα "εισαι κλεφτης, εισαι φοροφυγας, εισαι αλητης, κοπριτης, τεμπελχανειο, ρεμαλι" και μ'αρεσε που ο ελληνικος λαος εβγαλε εξω τις σημαιες με περιφανεια απαντωντας "οχι ρε παλιοκοπμλεξαρα, δν ειναι ετσι ο ελληνας επειδη εσυ θες να μου το περασεις! εγω αλλη ελλαδα ξερω". οχι δν λεω πως δν εχουμε κανει μ@λ*κιες σαν λαος αλλα το να μας λενε απο το πρωι ως το βραδυ ποσο ΑΑΧΡΗΣΤΟΙ ειμαστε και ποσο λαμογια και αυτο να το διασυρουν και στην υπολοιπη ευρωπη...να βγαινει ο αλλος και να λεει "κυβερνω εναν διεφθαρμενο λαο", δλδ νταξ οκ εχουμε πολλα στραβα αλλα τουλαχιστον δν ειμασταν ρεζιλι των σκυλιων παντου και ειχαμε στο μυαλο μας μια περιφανεια, οχι εθνικισμο και ρατσισμο απλα μια αγαπη ρε αδερφε....αρκει να μπορεις να ξεχωρισεις την περιφανεια απο τον εθνικισμο και να γνωριζεις τα ορια....κι οχι δν κυλα στις φλεβες μου το αιμα του αριστοτελη, οντως, στους νευρωνες του μυαλου μου ομως κυλουν τα λογια του και οι σκεψεις μου για αυτα. δν κυλα μεσα μου το αιμα του λεωνιδα, κυλα ομως στο μυαλο μου η ιδεολογια του "ή ταν ή επι τάς", μια ιδεολογια που η ψυχρη λογικη δν μπορει να κατανοησει, κι ομως κρυβει μεγαλη σοφια πισω της και ναι χαιρομαι που οι ελληνες ειναι λαος συναισθηματικος, με ευαισθησια κι ενας λαος ζεστος, ανθρωποι με καρδια και στα @ρχ***δια μου τα οικονομικα μας, το οτι υπαρχουν καποια λαμογια που λαδωνουν και κλεβουν τοσο οσο δν παει.  τσπ πολλα ειπα, ισως κανω και λαθος, ειμαι λιγο ψιλοαινθουσιασμενος αυτες τις μερες.....σχωρατε με..

2 σχόλια:

  1. Για να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου,(σορρυ ε) η όλη κίνηση θα μπορούσε κάλλιστα να είναι έκφραση μιας ενδόμυχης, άγραφης και υπόρρητης, μακραίωνης συνήθειας, και όχι ένα χτύπημα περηφάνειας των ελλήνων απέναντι στους επικριτές τους.

    Just sayin'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι οκ δε λεω πως ειναι σιγουρα αυτο που λεω....αλλα πραγματικα σε σχεση με αλλες χρονιες και με την 28η που περασε οι σημαιες ηταν εως και 4πλασιες-5πλασιες σου λεω!!! δν ειναι εντελως τυχαιο....χμμμ οκ....just saiyng too!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή