Banner created with MyBannerMaker.com

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ



Ερως ανικατε μαχαν.....ενταξει ο ερωτας διαρκει μονο 2 χρονια και δεν ειναι παρα χημικες αντιδρασεις που θυμιζουν εμμονες και εξαρτησεις...το βρηκανε με ερευνα δεν μπορω να πω τιποτα. Απλα να πω ποσο υπερ ειμαι της ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ του ερωτα...και ημουν, ειμαι και θα ειμαι παντα ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ, πιστος, ερωτευμενος, οπαδος, οπως θελετε πεστε το, αρρωστος για αυτην που αγαπω. σεβομαι την επιστημη, την υπηρετω αλλωστε....οχι σοβαρα αυτα που βρηκαν αληθευουν, απλα εγω γουσταρω ερωτα...επιτρεψτε μου:

ποιος τη γ@μααααααααααααα
ποιος τη γ@μααααααααααααα
ποιος τη γ@μα την ερευναααα
ποιος τη γ@μα την ερευνα
ποιος τη γ...

ΘΥΜΗΣΟΥ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΠΟΤΕ ΔΕ Σ ΑΦΗΝΩ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΙΣΤΟΣ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΒΗΝΩ....

τρελα εε??? υπερβολη εε??? σ αυτο το θεμα απλα δε βαζω νερο στο κρασι μου...ο ερωτας μονο καλο κανει παιδια, ή σε κανει ευτυχισμενο ή σοφοτερο.....απλα το δευτερο ποναει λιγακι! η ζωη χωρις τον ερωτα, δε ξερω...δεν θα ηταν ζωη υποθετω? θα ταν κατι σαν, απλη υπαρξη ας πουμε, μια σειρα ενεργειων για την κατακτηση ρηχων σκοπων, απλα δε θα ηταν ανθρωπινο...αν σε καθε τι πρακτικο δεν δινετε και συναισθηματικη βαση δε το βλεπετε ολοκληρο, δε το βλεπετε μεσα απο ανθρωπινα ματια...καλες και σωστες οι ερευνες, αλλα καποιος καποτε μου ειπε πως ολη η ομορφια ειναι τα συναισθηματα...χωρις τον ερωτα θα χε χαθει καθε ελπιδα για αυτον το κοσμο..πολυ παιδικη σας μοιαζει η αναρτηση ε???? αυτη συγκεκριμενα..χμμμ ισως!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΑΛΗ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΖΩΗ ΜΟΥ

2 σχόλια:

  1. Ο έρωτας επιστήμη. Πφφ, καλά. Ό,τι πείτε. :Ρ
    Έρωτας είναι το μυαλό, έρωτας είναι η ψυχή, έρωτας είναι οι σκέψεις, έρωτας είναι το συναίσθημα για τον συνάνθρωπο. Πέρα από το ζωώδες σεξ, πέρα από τα ηλίθια εφηβικά συναισθήματα και ορμονικά σκαμπανεβάσματα. Καταλαβαίνεις ότι ερωτεύτηκες όταν αυτό που είχες έχει πια περάσει και καταλαβαίνεις ότι σε σημάδεψε βαθιά...Γιατί όλα μοιάζουν με έρωτα όταν τα ζεις! Λίγα όμως είναι τελικά αληθινά...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή